Fotostudio Fabro

bruidsreportages

Voor de mooiste bruidsreportages moet u bij Fotostudio Fabro zijn !

Wij hebben al zo veel ervaring met het fotograferen van bruiloften al 1000 bruidsparen gingen jullie voor! Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk de foto’s van jullie “mooiste dag“zijn!Door een beroepsfotograaf te kiezen weet je zeker dat je het mooiste professionele resultaat krijgt. Wij weten precies wat er op zo’n dag gebeurt en wat de mooiste en beste plekjes zijn.

Op afspraak komen jullie naar onze studio voor een kennismakingsgesprek, onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij jullie wensen, bekijk je onze voorbeeld albums en foto’s op het scherm.50x120

Wij laten jullie alle mogelijkheden zien op het gebied van de bruidsreportages die wij te bieden hebben. Zoals foto’s voor b.v de ouders ingelijst en wel op de dag zelf! bedankkaarten, handtekening lijsten met passe-partout en foto, mini albums enz. Ook showen wij de “verschillende soorten” bruidsreportages van traditioneel, klassiek, grappig en heel modern. Op DVD. Ingeplakt in een album, of een luxe digitaal boek. Wij hebben wel 20 verschillende soorten!

De prijs van een bruidsreportage

Dat hangt erg af van jullie wensen vandaar dat we ter plekke een Offerte op maat maken!

Een indicatie/voorbeeld wat héél veel bruidsparen nemen: voor een bruiloft waarbij de fotograaf er tot zo’n 8 uur bij is. Incl. een luxe digitaal boek in 31×43 met 40 pagina’s met luxe kaft incl. bewerkingen en een tas kost €. 1498.- incl. BTW.

Er is al een minireportage voor €. 495,- incl. BTW.

Op de pagina PORTFOLIO kun je voorbeelden van bruidsfoto’s bekijken!  Wil je vooraf meer informatie of een folder/prijslijst vul dan het contactformulier in en graag daarbij jullie trouwdatum.

XL weddingevent 2018

bruidsreportages Bedankkaart 10x15

Marc Brökling.

Marc Brökling.2011FABRO-052Teun en Jessica laagNaamloos-1