Fotostudio Fabro

Studio

De fotostudio, uitsluitend op afspraak!

Als vakfotograaf beschikken wij uiteraard over een zeer professionele studio. Deze studio leent zich uitstekend voor het maken van kwalitatief hoogwaardige foto’s in ieder gewenste stijl. U kunt hierbij denken aan reclame fotografie, groeps- of product fotografie maar natuurlijk ook foto’s van Artiesten, uzelf of uw familie(leden).

Naast het maken van professionele foto’s leent de studio zich ook voor een goed gesprek. Zo kunt u hier in alle rust overleggen wat de mogelijkheden zijn en ons duidelijk aangeven wat u juist wel en juist niet wilt.

Voorbeeld: familie/gezin fotosessie.

Op afspraak maken wij in onze studio een fotosessie.Een fotosessie  duurt ongeveer 50 minuten en in die tijd kunt u zich in de kleedkamer een keer omkleden, de koffie staat altijd klaar! van alle foto’s krijgt u een week later een nabestel link waarop alle foto’s in het klein staan, en ook wat bewerkte voorbeelden ,daarvan kunt u zelf bij ons de leukste foto’s bestellen.

Prijs:

De foto opnamen kosten bij b.v. 3 personen, incl. een nabestel link €.80 euro.incl. 21% BTW. Voor de prijzen van foto’s afdrukken,canvassen,glasplaten,aluminium of de foto’s Rechten-vrij op CD/DVD afkopen enz. en nog meer informatie ga dan naar ons contactformulier.  De prijslijsten ontvangt u dan van ons via de mail!

het kan in onze studio tot 10 personen prijzen op aanvraag.En natuurlijk kunt u bij ons een waardebon laten maken om cadeau te geven.

Bij PORTFOLIO kunt u Studio foto’s bekijken

Fotostudio Fabro Tilburg is aangesloten bij DuPho “Beroeps Fotografen Nederland”

Uw fotograaf!

Waardebon  fabro.Sample

Waardebon.

U kunt ook door ons een waardebon laten maken, mooi om te geven leuk om te krijgen! We hebben waardebonnen v.a 50 euro. U kunt ook een waardebon op maat laten maken b.v. een waardebon voor een fotosessie van jullie gezin met een door jullie zelf uit te zoeken foto op Canvas van 40×60.  Het bedrag zetten …

Bekijk pagina »